Jedinstveni metod

USPEŠAN I PROVEREN KONCEPT SA FOKUSOM NA DUBLJE UZROKE

Jedan Klijent - Apsolutna privatnost

Pruža poseban osećaj udobnosti i sigurnosti, kako bismo korak po korak zajedno definisali ciljeve koje želimo da postignemo.

Naš program je osmišljen tako da pruža individualni tretman samo jednom klijentu u datom trenutku, kako bismo Vam pomogli sa svim izazovnim aspektima vašeg života. U Vida holističkom centru verujemo u snagu personalizovane nege. Zato i primenjujemo pristup „jedan klijent – apsolutna privatnost“.

Ova metodologija nam omogućava da usmerimo sve svoje resurse, vreme i stručnost na vas, osiguravajući vam najkompletniji i prilagođeni put isceljenja.

Kvantna dijagnostika

Naš holistički pristup je koncipiran tako da kvantni aparat pruža uvid u zdravstveno stanje organizma, do samog nivoa ćelije tela.

Pouzdan, bezbedan i bez štetnih efekata, ova dijagnostičko-terapijska metoda precizno otkriva i najmanje smetnje u funkcionisanju pojedinih organa.

Njen temelj leži u spoznaji da svaka ćelija, tkivo i organ imaju svoje specifične frekvencije. Pomoću ovog aparata, telo se može vratiti u stanje zdravlja podsticajem vibracija na njegove prirodne frekvencije.

Naturopatija

Mi u našem centru vidimo telo kao refleksiju uma.

Poštujemo individualnost i razlike, te na osnovu jasno definisanih smernica dobijenih kvantnom dijagnostikom i definisanjem ličnih ciljeva na psihološkoj sesiji, kreiramo individualni program ishrane koji je u u harmoniji sa prirodom.

Kao holistički terapeut i naturopata, želim da zajedno osmislimo način ishrane koji ce postati vaš lični stil. Istraživaćemo koje vam namirnice najviše prijaju, kako bismo ostvarili puni nutritivni potencijal. Način ishrane ne treba da predstavlja stres, vec lakoću odabira sa ciljem postizanja dobrog osećaja i optimalnog zdravlja. Naš pristup ishrani je prirodan i uskladjen sa vašim jedinstvenim potrebama, i omogućava vam da se dobro osećate.

Bloom Your Soul

Zajedno oblikujemo ciljeve i definišemo gde želimo da idemo i kuda želimo da se krećemo, praveći ujedno i plan za njihovo ostvarenje. Istražujemo vaše emotivne i psihološke aspekte, sa fokusom na jačanju vaših unutrašnjih resursa. Verujemo da svaka osoba nosi svoju unutrašnju snagu i radimo zajedno kako bismo je oslobodili i unapredili.

Uz podršku i razumevanje, zajedno gradimo most ka vašim snovima, ambicijama i ostvarenju vaših zivotnih ciljeva. Moja misija je da vas inspirišem, podržim i osnažim na tom putu gde svaki izazov postaje prilika, a svaki korak je važan deo vaše priče.

Masaže - Detoksikacija duha i tela

Individualna kombinacija kvantnih terapija, psiholoških sesija i različitih vrsta masaža stvoriće prijatan i funkcionalan doživljaj boravka u Vida holističkom centru. Svi težimo ka istom cilju – postizanju sreće i zadovoljstva sobom. Ono što je nekada bio samo san, uz našu podršku može postati realnost. U našem centru pružamo podršku i alate koji vam pomažu da ostvarite svoje snove i živite život izobilja i radosti.

Masaža je drevna terapija čiji su pozitivni efekti pri izlečenju poznati od davnina. Ona stimuliše lučenje hormona sreće endorfina, i hormona opuštanja dopamina, i njeni efekti traju i nakon tretmana pružajući dugotrajan osećaj relaksacije i zadovoljstva. Naši personalizovani paketi masaža su osmišljeni sa ciljem postizanja celovite relaksacije tela, detoksikacije organizma, oslobadjanja pritiska i teskoba u kičmenom stubu, zglobovima, tetivama i mišićima.

U našem programu imamo sledeće vrste masaža:

  • Limfna drenaža
  • Relax masaža
  • Deep Tissue masaža
  • Healing Touch
  • Anticelulit masaža
  • Miofascijalna masaža i masaža dekoltea

Terapija zvukom - Zvučna masaža po Peter Hess® metodi

Zasnovana na teoriji da vibracije oslobađaju zarobljenu energiju koja je pohranjena oko tela, ova vrsta masaže koristi zvučne talase za proizvodnju nežnih ritmičkih pulsacija.

Ove pulsacije ili vibracije se strateški šalju kroz telo, masirajući ćelije i otklanjajući sve nagomilane napetosti. Istovemeno, opseg frekvencija koje emituju činije ima smirujući efekat, uvodeći mozak u meditativno stanje.

Peter Hess® zvučna masaža prvenstveno se smatra holističkom metodom opuštanja koja stimuliše naše fizičko, emocionalno i duhovno blagostanje. U rukama kvalifikovanog praktičara, zvučna masaža postaje efikasan alat u oblastima terapijskih i medicinskih intervencija, kao i u prevenciji bolesti, pedagogiji, psihologiji i wellness industriji.